De voordelen van tijdelijke
huisvesting op maat .

Erg vlotte verbindingen

Verplaatsingen van en naar het werk zijn mogelijk via de nabij gelegen autosnelwegen. Geen onnodig tijdverlies dus! Onze locaties zijn centraal gelegen en dus erg makkelijk bereikbaar. De wagen kan u gratis parkeren aan de privéparking aan de woning.

Ontdek onze locaties

Hoogwaardige service

We willen allemaal op tijd op ons werk zijn. Allerhande beslommeringen en lasten nemen wij dan ook graag voor onze laste. Company Places biedt hiervoor uiteenlopende oplossingen op maat. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van de accommodatie. Reinigingen gebeuren indien gewenst op geregelde tijdstippen. In overleg voorzien wij onder meer , handdoek- en lakenpakketten,… Kortom: volledig zoals u wenst!

Ruim aanbod van accommodaties

Wij hebben sinds tientallen jaren diverse betaalbare tijdelijke verblijfsaccommodaties ter beschikking die passend zijn voor alle mogelijke doeleinden en kwaliteitseisen van de eindgebruiker. Wij beschikken over een ruim aanbod aan accommodaties, van eenvoudig tot zeer luxueuze bungalows en chalets.

Bekijk locaties

Scherpe tarieven zonder tussenpersoon

Wij doen geen beroep op tussenpersonen. Onderhandelingen gebeuren rechtstreeks. Wij bieden speciale huurtarieven wanneer u een bungalow huurt voor een langere periode (vanaf 1 maand) of meerdere bungalows in eenzelfde periode huurt.

Onze tarieven

Flexibele huuraanpak

Onze flexibele huuraanpak stemt onze klanten tot grote tevredenheid. Wij zorgen voor snelle en goede oplossingen. Wij bieden flexibele huurperiodes voor korte, middellange en lange periodes. Elke accommodatie moet goed en conform de verwachtingen zijn. Een goede huisvesting resulteert in meer rendement van uw medewerkers en is dus in het voordeel van de werkgever.

Een goede en transparante communicatie met onze klanten is van zeer groot belang. Afspraken worden duidelijk vastgelegd, zodat het helder is wat er van mekaar verwacht wordt.

Groene omgeving

Geef uw medewerkers de kans om na een zware dagtaak in een huiselijke sfeer temidden van het groen tot rust te komen. Dit goed gevoel van de werknemer biedt u ongetwijfeld extra rendement.

Adecco
Zucotec
Cordeel
Febelco
Umicore
Solvay
Portsimi
Cofely Fabricom
Democo
Kumpen
Adecco
Zucotec
Cordeel
Febelco
Umicore

Benieuwd naar onze scherpe tarieven?

vanaf

35

per nacht